#bułki, #inne, #przyprawy, #Thermomix
Witajcie na nowej odsłonie mojego bloga.
Postanowiłam przenieść bloga na inna platformę, aby móc z Wami lepiej się dzielić swoimi pomysłami i ułatwić Wam przeglądanie bloga na telefonach i tabletach.
Jako, że jest to moja pierwsza strona proszę o wyrozumiałość ;)
Szybki sposób na otrzymanie domowej bułki tartej z czerstwego chleba.
Przepis znalazłam na stronie https://cookidoo.pl/;)
Wykonanie tradycyjne:
Czerstwe bułki połamać na mniejsze kawałki. Zmielić w maszynce do mięsa.
Wykonanie w Thermomixie:
Czerstwe bułki połamać na kawałki. Przełożyć je do czystego i suchego naczynia miksującego, rozdrobnić 25 sekund/obr. 7.
Strona zrobiona w kreatorze stron internetowych WebWave
Media Społecznościowe: