Media Społecznościowe:

Strona zrobiona w kreatorze stron internetowych WebWave

Galeria

Wykonanie tradycyjne:

Czerstwe bułki połamać na mniejsze kawałki. Zmielić w maszynce do mięsa.

 

Wykonanie w Thermomixie:

Czerstwe bułki połamać na kawałki. Przełożyć je do czystego i suchego naczynia miksującego, rozdrobnić 25 sekund/obr. 7.

Sposób przygotowania

  • 200 g czerstwych bułek

Składniki

Szybki sposób na otrzymanie domowej bułki tartej z czerstwego chleba.

Przepis znalazłam na stronie  https://cookidoo.pl/;)

Bułka tarta

Witajcie na nowej odsłonie mojego bloga. Część z Was pewnie trafiła tutaj z bloga http://mojemalekucharzenie.blogspot.com/

Postanowiłam przenieść bloga na inna platformę, aby móc z Wami lepiej się dzielić swoimi pomysłami i ułatwić Wam przeglądanie bloga na telefonach i tabletach. 

Jako, że jest to moja pierwsza strona proszę o wyrozumiałość ;) 

WITAM NA BLOGU MADE BY MYCHA

NAJNOWSZE PRZEPISY

03 września 2020

#bułki, #inne, #przyprawy, #Thermomix

rondel