Strona zrobiona w kreatorze stron internetowych WebWave
Wykonanie tradycyjne:
Na dnie blachy ułożyć biszkopty. Galaretkę jagodową rozpuścić w 250 ml wody, przestudzić. Wylać na biszkopty. Schować do lodówki, aż całkowicie zastygnie. Galaretkę truskawkową rozpuścić w 250 ml wody, przestudzić. Wylać na galaretkę jagodową. Schować do lodówki, aż całkowicie zastygnie. Galaretkę poziomkową rozpuścić w 250 ml wody, przestudzić. Wymieszać dokładnie z serkiem homogenizowanym. Wylać na galaretkę truskawkową. Schować do lodówki, aż całkowicie zastygnie. Galaretkę pomarańczową rozpuścić w 250 ml wody, przestudzić. Wylać na galaretkę poziomkową. Schować do lodówki, aż całkowicie zastygnie. Galaretkę cytrynową rozpuścić w 250 ml wody, przestudzić. Wymieszać dokładnie z serkiem homogenizowanym. Wylać na galaretkę pomarańczową. Schować do lodówki, aż całkowicie zastygnie. Na galaretce cytrynowej ułożyć biszkopty. Galaretkę przeźroczystą rozpuścić w 250 ml wody, przestudzić. Wylać na biszkopty. Schować do lodówki, aż całkowicie zastygnie. Kroić w kostkę lub paski.
biszkopty
galaretka jagodowa
galaretka truskawkowa
galaretka poziomkowa
galaretka pomarańczowa
galaretka cytrynowa
galaretka przeźroczysta o smaku winogronowym
2 serki homogenizowane Danio
1500 ml gorącej wody
Prosty sposób na deser, który zachwyci zarówno młodszych jak i starszych ;)
Witajcie na nowej odsłonie mojego bloga. Część z Was pewnie trafiła tutaj z bloga http://mojemalekucharzenie.blogspot.com/
Postanowiłam przenieść bloga na inna platformę, aby móc z Wami lepiej się dzielić swoimi pomysłami i ułatwić Wam przeglądanie bloga na telefonach i tabletach.
Jako, że jest to moja pierwsza strona proszę o wyrozumiałość ;)
#desery, #galaretka, #serek