Media Społecznościowe:

Strona zrobiona w kreatorze stron internetowych WebWave

Galeria

Wykonanie tradycyjne:

Fasolkę umyć, obciąć delikatnie końcówki, zalać wodą, posolić. Jak się zagotuje woda, gotować jeszcze 15 minut. Odcedzić, przelać zimną wodą. Na patelni "sprażyć" bułkę tartą na rumiano, dodać masło. Mieszać, aż do roztopienia masła. W misce wymieszać dokładnie fasolkę z bułką tartą.

Sposób przygotowania

  • fasolka szparagowa

  • łyżka soli

  • 1/3 szklanki bułki tartej

  • 30-50 g masła 

Składniki

Małe zielone co nieco do obiadu, ale bardzo zdrowe - fasolka szparagowa.

Nigdy jej sama nie robiłam to przepis zaczerpnęłam od https://aniagotuje.pl/ ;)

Fasolka szparagowa

Witajcie na nowej odsłonie mojego bloga. Część z Was pewnie trafiła tutaj z bloga http://mojemalekucharzenie.blogspot.com/

Postanowiłam przenieść bloga na inna platformę, aby móc z Wami lepiej się dzielić swoimi pomysłami i ułatwić Wam przeglądanie bloga na telefonach i tabletach. 

Jako, że jest to moja pierwsza strona proszę o wyrozumiałość ;) 

WITAM NA BLOGU MADE BY MYCHA

NAJNOWSZE PRZEPISY

13 września 2020

#inne, #fasolka szparagowa

rondel