#pasta kanapkowa, #ser biały, #cebula dymka, #śmietana 18 %, #rzodkiewka, #inne
Witajcie na nowej odsłonie mojego bloga.
Postanowiłam przenieść bloga na inna platformę, aby móc z Wami lepiej się dzielić swoimi pomysłami i ułatwić Wam przeglądanie bloga na telefonach i tabletach.
Jako, że jest to moja pierwsza strona proszę o wyrozumiałość ;)
Mój ulubiony serek na kanapki, który bardzo często robię.
#przepis autorski
300 g rzodkiewek
250 g sera białego półtłustego
pół pęczka cebuli dymki
5 łyżek śmietany 18 %
sól
pieprz czarny mielony
Wykonanie tradycyjne:
Rzodkiewki umyć, odciąć ogonki, bardzo drobno pokroić. Ser biały można przecisnąć przez praskę, ale nie jest to konieczne. Dodać do rzodkiewek z pokrojoną cebulą dymką oraz śmietaną 18 %, dokładnie wymieszać. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Strona zrobiona w kreatorze stron internetowych WebWave
Media Społecznościowe: