Media Społecznościowe:

Strona zrobiona w kreatorze stron internetowych WebWave

Galeria

Wykonanie tradycyjne:

Kalafior podzielić na różyczki, opłukać, ugotować w osolonej wodzie prawie do miękkości. Ostudzić. Panierować każdą różyczkę w mące, jajku, bułce. Smażyć na gorącym oleju na złoty kolor.

Sposób przygotowania

  • kalafior

  • sól 

  • woda

  • jajko

  • bułka tarta

  • mąka pszenna

  • olej do smażenia

Składniki

Proste i szybkie danie z kalafiora zarówno jako samodzielna potrawa jak i dodatek do obiadu.

Kalafior opiekany

Witajcie na nowej odsłonie mojego bloga. Część z Was pewnie trafiła tutaj z bloga http://mojemalekucharzenie.blogspot.com/

Postanowiłam przenieść bloga na inna platformę, aby móc z Wami lepiej się dzielić swoimi pomysłami i ułatwić Wam przeglądanie bloga na telefonach i tabletach. 

Jako, że jest to moja pierwsza strona proszę o wyrozumiałość ;) 

WITAM NA BLOGU MADE BY MYCHA

NAJNOWSZE PRZEPISY

14 września 2020

#kalafior, #inne

rondel