#pasta kanapkowa, #inne, #makrela, #ryba, #ketchup, #ser biały, #olej, #Thermomix
Witajcie na nowej odsłonie mojego bloga.
Postanowiłam przenieść bloga na inna platformę, aby móc z Wami lepiej się dzielić swoimi pomysłami i ułatwić Wam przeglądanie bloga na telefonach i tabletach.
Jako, że jest to moja pierwsza strona proszę o wyrozumiałość ;)
Banalne przepisy na pastę rybną ;)
Wariant I
1 makrela wędzona
1 kostka sera białego półtłustego
ketchup pikantny
sól
Wariant II
2 puszki filetu z makreli w oleju
1 kostka sera białego półtłustego
sól
Wariant III
2 puszki filetu z makreli w oleju
1 kostka sera białego półtłustego
ketchup pikantny
sól
Wariant IV
2 puszki filetu z makreli w pomidorach
1 kostka sera białego półtłustego
sól
Wykonanie tradycyjne:
Makrelę obrać ze skóry, wyciągnąć ości, przełożyć do miski. Wymieszać dokładnie z serem białym. Doprawić solą i ketchupem do smaku.
Odlać część oleju z makreli, przełożyć do miski. Wymieszać dokładnie z serem białym. Doprawić solą do smaku.
Odlać część oleju z makreli, przełożyć do miski. Wymieszać dokładnie z serem białym. Doprawić solą i ketchupem do smaku.
Makrelę obrać ze skóry, wyciągnąć ości, przełożyć do czystego i suchego naczynia miksującego. Dodać ser biały, 0,25 łyżeczki soli i 3 - 4 łyżki ketchupu pikantnego, wymieszać 6 sekund/obr. 4.
Odlać część oleju z makreli, przełożyć do przełożyć do czystego i suchego naczynia miksującego. Dodać ser biały i 0,25 łyżeczki soli, wymieszać 6 sekund/obr. 4.
Odlać część oleju z makreli, przełożyć do przełożyć do czystego i suchego naczynia miksującego. Dodać ser biały, 0,25 łyżeczki soli i 3 - 4 łyżki ketchupu pikantnego, wymieszać 6 sekund/obr. 4.
Strona zrobiona w kreatorze stron internetowych WebWave
Media Społecznościowe: