Media Społecznościowe:

Strona zrobiona w kreatorze stron internetowych WebWave

Galeria

Wykonanie tradycyjne:

Wariant I

Makrelę obrać ze skóry, wyciągnąć ości, przełożyć do miski. Wymieszać dokładnie z serem białym. Doprawić solą i ketchupem do smaku.

Wariant II

Odlać część oleju z makreli, przełożyć do miski. Wymieszać dokładnie z serem białym. Doprawić solą do smaku.

Wariant III

Odlać część oleju z makreli, przełożyć do miski. Wymieszać dokładnie z serem białym. Doprawić solą i ketchupem do smaku.

Wariant IV
Całość przełożyć do miski. Wymieszać dokładnie z serem białym. Doprawić solą do smaku.

Sposób przygotowania

Wariant I

  • makrela wędzona

  • kostka sera białego półtłustego

  • ketchup pikantny

  • sól

Wariant II

  • 2 puszki filetu z makreli w oleju

  • kostka sera białego półtłustego

  • sól​​​​​​​

Wariant III

  • 2 puszki filetu z makreli w oleju

  • kostka sera białego półtłustego

  • ketchup pikantny

  • sól​​​​​​​

Wariant IV

  • 2 puszki filetu z makreli w pomidorach

  • kostka sera białego półtłustego

  • sól

Składniki

Banalne przepisy na pastę rybną ;)

Pasta rybna

Witajcie na nowej odsłonie mojego bloga. Część z Was pewnie trafiła tutaj z bloga http://mojemalekucharzenie.blogspot.com/

Postanowiłam przenieść bloga na inna platformę, aby móc z Wami lepiej się dzielić swoimi pomysłami i ułatwić Wam przeglądanie bloga na telefonach i tabletach. 

Jako, że jest to moja pierwsza strona proszę o wyrozumiałość ;) 

WITAM NA BLOGU MADE BY MYCHA

NAJNOWSZE PRZEPISY

24 września 2020

#pasta kanapkowa, #inne, #ryba, #ser biały

rondel