#pasta kanapkowa, #inne, #makrela, #ryba, #ketchup, #ser biały
Witajcie na nowej odsłonie mojego bloga. Część z Was pewnie trafiła tutaj z bloga http://mojemalekucharzenie.blogspot.com/
Postanowiłam przenieść bloga na inna platformę, aby móc z Wami lepiej się dzielić swoimi pomysłami i ułatwić Wam przeglądanie bloga na telefonach i tabletach.
Jako, że jest to moja pierwsza strona proszę o wyrozumiałość ;)
Banalne przepisy na pastę rybną ;)
Wariant I
1 makrela wędzona
1 kostka sera białego półtłustego
1 ketchup pikantny
sól
Wariant II
2 puszki filetu z makreli w oleju
1 kostka sera białego półtłustego
sól
Wariant III
2 puszki filetu z makreli w oleju
1 kostka sera białego półtłustego
ketchup pikantny
sól
Wariant IV
2 puszki filetu z makreli w pomidorach
1 kostka sera białego półtłustego
sól
Wykonanie tradycyjne:
Makrelę obrać ze skóry, wyciągnąć ości, przełożyć do miski. Wymieszać dokładnie z serem białym. Doprawić solą i ketchupem do smaku.
Odlać część oleju z makreli, przełożyć do miski. Wymieszać dokładnie z serem białym. Doprawić solą do smaku.
Odlać część oleju z makreli, przełożyć do miski. Wymieszać dokładnie z serem białym. Doprawić solą i ketchupem do smaku.
Strona zrobiona w kreatorze stron internetowych WebWave