rondel

#pasta kanapkowa, #inne, #makrela, #ryba, #ketchup, #ser biały

24 września 2020

NAJNOWSZE PRZEPISY

WITAM NA BLOGU MADE BY MYCHA

Witajcie na nowej odsłonie mojego bloga. Część z Was pewnie trafiła tutaj z bloga http://mojemalekucharzenie.blogspot.com/

Postanowiłam przenieść bloga na inna platformę, aby móc z Wami lepiej się dzielić swoimi pomysłami i ułatwić Wam przeglądanie bloga na telefonach i tabletach. 

Jako, że jest to moja pierwsza strona proszę o wyrozumiałość ;) 

Pasta rybna

Banalne przepisy na pastę rybną ;)

Składniki

Wariant I

  • 1 makrela wędzona

  • 1 kostka sera białego półtłustego

  • 1 ketchup pikantny

  • sól

Wariant II

  • 2 puszki filetu z makreli w oleju

  • 1 kostka sera białego półtłustego

  • sól

Wariant III

  • 2 puszki filetu z makreli w oleju

  • 1 kostka sera białego półtłustego

  • ketchup pikantny

  • sól

Wariant IV

  • 2 puszki filetu z makreli w pomidorach

  • 1 kostka sera białego półtłustego

  • sól

Sposób przygotowania

Wykonanie tradycyjne:

Wariant I

Makrelę obrać ze skóry, wyciągnąć ości, przełożyć do miski. Wymieszać dokładnie z serem białym. Doprawić solą i ketchupem do smaku.

Wariant II

Odlać część oleju z makreli, przełożyć do miski. Wymieszać dokładnie z serem białym. Doprawić solą do smaku.

Wariant III

Odlać część oleju z makreli, przełożyć do miski. Wymieszać dokładnie z serem białym. Doprawić solą i ketchupem do smaku.

Wariant IV
Całość przełożyć do miski. Wymieszać dokładnie z serem białym. Doprawić solą do smaku.

Galeria

Strona zrobiona w kreatorze stron internetowych WebWave

Media Społecznościowe: