Media Społecznościowe:

Strona zrobiona w kreatorze stron internetowych WebWave

Galeria

Wykonanie tradycyjne:

Ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach, odstawić. Ciasto francuskie lekko rozwałkować, pokroić na równe kwadraty. Na każdy z nich dać ketchup (rozsmarować), plasterek szynki i trochę startego sera. Układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w piekarniku nagrzanym do 200ºC (termoobieg) przez na złoty kolor około 20 minut.

Sposób przygotowania

  • ciasto francuskie XXL

  • szynka

  • ketchup

  • ser żółty

Składniki

Pyszna i szybka przekąska ;)

Pizzerinki 

Witajcie na nowej odsłonie mojego bloga. Część z Was pewnie trafiła tutaj z bloga http://mojemalekucharzenie.blogspot.com/

Postanowiłam przenieść bloga na inna platformę, aby móc z Wami lepiej się dzielić swoimi pomysłami i ułatwić Wam przeglądanie bloga na telefonach i tabletach. 

Jako, że jest to moja pierwsza strona proszę o wyrozumiałość ;) 

WITAM NA BLOGU MADE BY MYCHA

NAJNOWSZE PRZEPISY

17 sierpnia 2022

#przekąski, #ciasto francuskie, #ser żółty, #ketchup

rondel