#śledzie, #cebula, #olej, #inne
Witajcie na nowej odsłonie mojego bloga.
Postanowiłam przenieść bloga na inna platformę, aby móc z Wami lepiej się dzielić swoimi pomysłami i ułatwić Wam przeglądanie bloga na telefonach i tabletach.
Jako, że jest to moja pierwsza strona proszę o wyrozumiałość ;)
Moja ulubiona wersja śledzi i najprostsza w przygotowaniu ;)
#przepis autorski
płaty śledziowe solone
woda do namoczenia
cebula
olej
Wykonanie tradycyjne:
Płaty śledziowe namoczyć na 3-4 godziny, odlać wodę, pokroić na kawałki. Cebulę obrać, pokroić w piórka. W pojemniku układać naprzemiennie cebulę i śledzie. Zalać wszystko olejem. Śledzie są gotowe już na 2 dzień.
Strona zrobiona w kreatorze stron internetowych WebWave
Media Społecznościowe: