Strona zrobiona w kreatorze stron internetowych WebWave
Wykonanie tradycyjne:
Płaty śledziowe namoczyć na 3-4 godziny, pokroić na kawałki. Cebulę pokroić w piórka. W pojemniku układać naprzemiennie cebulę i śledzie. Zalać wszystko olejem. Śledzie są gotowe za 2-3 dni.
płaty śledziowe solone
cebula
olej
Moja ulubiona wersja śledzi i najprostsza w przygotowaniu ;)
Witajcie na nowej odsłonie mojego bloga. Część z Was pewnie trafiła tutaj z bloga http://mojemalekucharzenie.blogspot.com/
Postanowiłam przenieść bloga na inna platformę, aby móc z Wami lepiej się dzielić swoimi pomysłami i ułatwić Wam przeglądanie bloga na telefonach i tabletach.
Jako, że jest to moja pierwsza strona proszę o wyrozumiałość ;)
#śledzie, #cebula, #inne