Media Społecznościowe:

Strona zrobiona w kreatorze stron internetowych WebWave

Galeria

Wykonanie tradycyjne:

Płaty śledziowe namoczyć na 3-4 godziny, odlać wodę, pokroić na kawałki. Cebulę pokroić w piórka. W pojemniku układać naprzemiennie cebulę i śledzie. Zalać wszystko olejem. Śledzie są gotowe już na 2 dzień. 

Sposób przygotowania

  • płaty śledziowe solone

  • woda do namoczenia

  • cebula

  • olej

Składniki

Moja ulubiona wersja śledzi i najprostsza w przygotowaniu ;)

Śledzie w oleju

Witajcie na nowej odsłonie mojego bloga. Część z Was pewnie trafiła tutaj z bloga http://mojemalekucharzenie.blogspot.com/

Postanowiłam przenieść bloga na inna platformę, aby móc z Wami lepiej się dzielić swoimi pomysłami i ułatwić Wam przeglądanie bloga na telefonach i tabletach. 

Jako, że jest to moja pierwsza strona proszę o wyrozumiałość ;) 

WITAM NA BLOGU MADE BY MYCHA

NAJNOWSZE PRZEPISY

12 września 2020

#śledzie, #cebula, #olej, #inne

rondel