#szparagi, #czosnek, #inne
Witajcie na nowej odsłonie mojego bloga.
Postanowiłam przenieść bloga na inna platformę, aby móc z Wami lepiej się dzielić swoimi pomysłami i ułatwić Wam przeglądanie bloga na telefonach i tabletach.
Jako, że jest to moja pierwsza strona proszę o wyrozumiałość ;)
Pyszne smażone szparagi, idealne zarówno do obiadu jak i na przekąskę.
Przepis znalazłam na stronie https://aniagotuje.pl/.
pęczek młodych szparagów zielonych
2 ząbki czosnku
2 łyżki masła
Wykonanie tradycyjne:
Szparagi umyć delikatnie pod zimną wodą. Odciąć zdrewniałe końcówki. Dokładnie osuszyć szparagi na ręczniku papierowym. Czosnek obrać, pokroić na plastry, podsmażyć na maśle. Zdjąć z patelni. Na nagrzaną patelnię z masłem czosnkowym wyłożyć szparagi. Smażyć na małym ogniu, aż będą miękkie.
Strona zrobiona w kreatorze stron internetowych WebWave
Media Społecznościowe: