Media Społecznościowe:

Strona zrobiona w kreatorze stron internetowych WebWave

Galeria

Wykonanie tradycyjne:

Szparagi umyć delikatnie pod zimną wodą. Odciąć zdrewniałe końcówki. Dokładnie osuszyć szparagi na ręczniku papierowym. Czosnek obrać, pokroić na plastry, podsmażyć na maśle. Zdjąć z patelni. Na nagrzaną patelnię z masłem czosnkowym wyłożyć szparagi. Smażyć na małym ogniu, aż będą miękkie. 

Sposób przygotowania

  • pęczek młodych szparagów

  • 2 ząbki czosnku

  • 2 łyżki masła

Składniki

Pyszne smażone szparagi, idealne zarówno do obiadu jak i na przekąskę.

Przepis znalazłam na stronie https://aniagotuje.pl/.

Szparagi smażone

Witajcie na nowej odsłonie mojego bloga. Część z Was pewnie trafiła tutaj z bloga http://mojemalekucharzenie.blogspot.com/

Postanowiłam przenieść bloga na inna platformę, aby móc z Wami lepiej się dzielić swoimi pomysłami i ułatwić Wam przeglądanie bloga na telefonach i tabletach. 

Jako, że jest to moja pierwsza strona proszę o wyrozumiałość ;) 

WITAM NA BLOGU MADE BY MYCHA

NAJNOWSZE PRZEPISY

26 marca 2022

#szparagi, #czosnek, #inne

rondel