Strona zrobiona w kreatorze stron internetowych WebWave
Wykonanie tradycyjne:
Na patelni rozpuścić masło, dać koncentrat, przesmażyć (ciągle mieszając). Tak przygotowany koncentrat dać do rosołu, przegotować. Zabielić śmietaną. Doprawić solą, pieprzem i maggi do smaku.
rosół
3-4 łyżeczki przecieru pomidorowego
łyżeczka masła
maggi
sól
pieprz
2 łyżki śmietany 18 %
W niedzielę na obiad obowiązkowo rosół, a w poniedziałek często na nim robię pomidorową ;)
Witajcie na nowej odsłonie mojego bloga. Część z Was pewnie trafiła tutaj z bloga http://mojemalekucharzenie.blogspot.com/
Postanowiłam przenieść bloga na inna platformę, aby móc z Wami lepiej się dzielić swoimi pomysłami i ułatwić Wam przeglądanie bloga na telefonach i tabletach.
Jako, że jest to moja pierwsza strona proszę o wyrozumiałość ;)
#zupa