#danie główne, #kapusta pekińska, #smalec, #mąka kukurydziana, #czosnek, #jogurt grecki, #jogurt naturalny, #śmietana 18 %, #majonez, #cytryna, #musztarda, #oregano, #harissa, #papryka, #cebula, #kurczak, #oliwa z oliwek, #limonka, #olej, #tortilla
Witajcie na nowej odsłonie mojego bloga. Część z Was pewnie trafiła tutaj z bloga http://mojemalekucharzenie.blogspot.com/
Postanowiłam przenieść bloga na inna platformę, aby móc z Wami lepiej się dzielić swoimi pomysłami i ułatwić Wam przeglądanie bloga na telefonach i tabletach.
Jako, że jest to moja pierwsza strona proszę o wyrozumiałość ;)
Pyszny pomysł na obiad, albo przegryzkę.
Przepis znalazłam na stronie https://zchatynakoncuwsi.pl/.
Odrobinę go przerobiłam ;)
Wykonanie tradycyjne:
Kapustę pekińską drobno poszatkować. Tortillę podgrzać w mikrofalówce około 30 sekund. Posmarować ją sosem czosnkowym, posypać kapustą pekińską. Na wierzchu ułożyć fajitas, zawinąć.
Strona zrobiona w kreatorze stron internetowych WebWave